Donatie voor de Geopende Deur


Leestijd: 3 minuten

Donatie voor de Geopende Deur

De Geopende Deur is een kleine christelijke gemeente zonder vaste vorm van inkomsten. We hebben echter wel vaste uitgave om uitzendingen en diensten mogelijk te maken. Wij kunnen de gewone diensten bekostigen. Maar alle overige kosten worden op dit moment door de voorganger zelf betaald. Een donatie voor de Geopende Deur is daarom nodig en welkom! Door uw donatie kunnen wij wereldwijd mensen met het evangelie bereiken. Maar aan de techniek zitten enkele honderden euros per jaar gekoppeld. Maar ook aan minder opmerkelijke zaken als doopkleding, avondmaalswijn, koffie en thee.

Geef met Givt button

Collecte voor Bijbelverspreiding via Geopende Deur

Daarnaast verspreiden wij over de hele wereld Bijbels. Een Bijbel kost ons minimaal €1,50. Regelmatig worden er Bijbels besteld en bijna uitsluitend uit het buitenland. Dit is vooral in oorlogsgebieden, landen waar Bijbels niet vrij verkrijgbaar zijn of grote armoede heerst. Op dit moment worden er bijna dagelijks Bijbels uit de Oekraine besteld. Elke Bijbel die wij naar het buitenland verzenden via PostNL kost €9,50 aan verzendkosten. Dit kunnen wij niet zonder uw hulp volhouden. Steun daarom alstublieft ons met een eenmalige gift en zo mogelijk met een regelmatige donatie aan de Geopende Deur, voor Bijbelverspreiding.

Bijbelverspreiding QR met Givt opmaak

Wat is Givt en hoe werkt het?

Givt is een app waarmee u als uw donaties en collectes kunt doen. Een zeer groot deel van de Nederlandse kerken en zeer veel goede doelen zoals het Rode Kruis, 113, Aids Fonds, Alzheimer Nederland, Bible League, Bijbelverening, Diabetesfonds, Woord & Daad, Youth for Christ, Leger des Heils en vele andere werken hiermee. U download gratis de app Givt. Vervolgens kunt u zonder dat u een internet verbinding op dat moment heeft een gift overmaken of een collecte(bus/zak) scannen of zelf uw doel opzoeken. Met de camera van uw telefoon kunt u ook de QR-code scannen of op het plaatje tikken om uw gift op te geven. Uw voordelen zijn dat u bij uw belastingaangifte gelijk ziet hoeveel u heeft gedoneerd en welke u kunt aftrekken. Daarnaast kunt u geven wat u op uw hart heeft en niet wat u in uw zak heeft. Uw gift is altijd anononiem. Wel wordt er later gevraagd om uw naam, adres en telefoonnummer. Dit vereisen de banken, maar krijgen wij nooit inzage in. Dit is alleen tussen u en de bank. Hieronder zie je in de kleinst mogelijke stapjes hoe het werkt. Voor deze makkelijke en veilige manier van geld doneren betalen wij per donatie een percentage transactiekosten, om het voor iedereen laagdrempelig te houden.

Donatie via uw telefoon of tablet

{gallery layout=”fixed” cols=4 preview_width=200 preview_height=432 lightbox_autofit=1}/Collecte/Uitleg{/gallery}

Donatie via uw computer of laptop

U kunt ook op uw computer gewoon klikken op de QR-code of het plaatje van Givt. Dan krijgt u de volgende stapjes te zien. U ontvangt een email, met daarin een linkje om de app op uw telefoon of tablet later te installeren.  De gift wordt daarna pas naar ons overgemaakt. Zo is het altijd 100% veilig en verantwoord.

{gallery layout=”fixed” cols=3 preview_width=200 preview_height=200 lightbox_autofit=1}/Collecte/pc{/gallery}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Je kunt makkelijk via Whats App met ons communiceren, op bijna elk moment van de dag. Het maakt niet uit waarover.