Dag 6: Van Leusden naar Scherpenzeel en weer terug


Leestijd: < 1 minuut

Vandaag zijn we naar mijn oorspronkelijke woonplaats teruggekeerd. In de ochtend hebben we onze zuster bezocht en in de middag mijn daadwerkelijk zus in Scherpenzeel. Vandaag was ingesteld op het afleggen van bezoeken. Toch zijn we deze dag gezegend met diverse blijde blikken van herkenning als men de Boodschap zag. In de avond zijn we met de leden van onze huisgemeente bijelkaar geweest en hebben gezamelijk de film ‘a Long way off’ gekeken. Een hedendaagse verfilming van de gelijkenis van de Verloren Zoon. Of moet ik zeggen: De trouwe Vader? Hoewel onze wegen in de nieuwe dag van elkaar scheidde, kunnen we zeggen dat we veel hebben mogen uitwisselen.

Zowel getuigenissen van wat en wie in deze week hebben mogen ontmoeten en hebben  mogen meemaken. Maar ook hoe het de stervende vrouw, waar we eerder melding van hebben gemaakt, overwinnend Gods Koninkrijk is binnengegaan. We hebben de avond/nacht afgesloten door met elkaar te bidden en onze honden uit te laten.

9664515C E2AF 4759 BAD5 6F5CD349CC7B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Je kunt makkelijk via Whats App met ons communiceren, op bijna elk moment van de dag. Het maakt niet uit waarover.