Dienst: Eindtijd: Een nieuwe tijd begint!


Leestijd: < 1 minuut

Dat we voor een kantelpunt in de geschiedenis staan is duidelijk. Het huidige tijdsvak, waarin de ‘Heerser van deze eeuw’ het voor het zeggen lijkt te hebben, zit er bijna op… En wat nu? Eerder hebben we gesproken over de gelijkenis van ‘het graan en het onkruid’. Vandaag zullen we {tip id=”138″}Mattheus 13{/tip} bekijken uit een nieuw perspectief, want deze gelijkenis staat het meest apocalyptische hoofdstuk van het Evangelie. Wat leert de Heere Jezus ons? Ontdek het vandaag…

Om 14:00 uur begint de Open Huiskamer-dienst aan De iep 61 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je bent vanaf 13:30 zonder aanmelding welkom. Wil je eerder komen, laat het dan even weten. Vanaf 13:30 staat de internet live-stream op Webex ook open. We geven de voorkeur voor je live aanwezigheid, maar maak zeker gebruik van de digitale optie als dit niet mogelijk is. 

Klik hier om aan de Online Huiskamer-dienst deel te nemen.

Het wachtwoord voor de dienst is: 777

Deelname is altijd gratis. Tijdens de dienst en uiteraard daarbuiten wordt u in de gelegenheid gesteld om een vrijblijvende bijdrage te schenken om de techniek te bekostigen en in evangelisatiemiddelen te voorzien. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Je kunt makkelijk via Whats App met ons communiceren, op bijna elk moment van de dag. Het maakt niet uit waarover.