Evangelisatiecampagne Nieuwerkerk: Uit onder jongeren


Leestijd: 2 minuten

Op deze zonovergoten zomeravond mochten we weer staan op het Raadshuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. We waren vandaag met een groot team. Samen met 3 evangelisten van GetSaved en een gemeenschappelijke vriend waren we met 6 man! We werden bij aankomst direct bemoedigd door een voormalig zendingsechtpaar die ’toevallig’ hier langskwamen. Het team heeft deze avond vooral goede gesprekken gehad met jongeren, die niet afwijzend er tegenover stonden, maar het nog ’te vroeg’ vonden om hun leven te geven aan de Heere Jezus. Maar zij gingen naar huis, met meer in hun hart als dat ze toen besefte. Laat de regen maar komen en het zaad gaan groeien.

En jij? Is het voor jou al tijd? Het leven eindigd bijna altijd eerder dan verwacht en vrijwel altijd onverwachts. We weten niet hoeveel tijd ons resteerd. Waarom zouden we ook wachten? Iemand zei dat hij eerst nog wat meer moest zondigen, voordat hij vergeving kon vragen. Ik hoop niet dat dat je drijft. Want bij de Heer’ is vergeving vanaf dag 1. Bij Hem is geen wraak, waar vergeving wordt aanvaard. En wie vergeving aanvaard, zal niet hongeren meer naar wraak. Wie leeft in de liefde, zal niet door leven in de pijn. Ja littekens verwijnen niet altijd, maar Hij heelt hier op aarde reeds jouw wonden. De enige littekens in de hemel, zijn in de handen van Christus. Jij zult geen litteken meer hebben! Waarom zou jij 1 dag op aarde door blijven lopen zonder je Verlosser,  Zaligmaker en Genezer Jezus Christus persoonlijk te kennen als jouw Heere? Waarom zou je door willen lopen met jouw wonden en meer wonden op willen lopen, als je nu genezing kunt ontvangen? Zeg dat nu dan maar hardop en God hoort je. Test het uit! Wil je dit liever samen doen, voel je vrij en neem contact met ons op. Bevrijding, genezing, vergeving en liefde is gratis. Wij hebben het gratis gekregen en mogen het ook gratis uitdelen en jou meenemen naar de Gever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Je kunt makkelijk via Whats App met ons communiceren, op bijna elk moment van de dag. Het maakt niet uit waarover.