Gebedsoproep voor Bijbels


Leestijd: 2 minuten

Reeds eerder hebben we melding gemaakt van dat we nieuwe Bijbels hebben besteld. Tot heden hebben we deze niet ontvangen en kunnen niet in de de geestelijke nood voorzien. Willen jullie voor deze Bijbels bidden? Onderstaand bericht is vandaag via de interne communicatie verzonden aan de vaste leden:

Lieve mensen,

Buiten de gewone orde wil ik een beroep op jullie doen. Na onze terugkeer van onze tiendaagse, hebben wij dezelfde nacht nog bijbels besteld bij de Bijbelvereniging aangevuld met een donatie. We hebben een uiterst zorgvuldige selectie gemaakt op basis wat we aan Bijbels nog hebben en vraag of contact naar is. De donatie is bij lange na niet wat de kosten zijn, … Tijdens het bestellen ging er iets fout, waardoor er onduidelijkheid ontstond. De vorige actie in Nieuwerkerk was er vraag naar Poolse bijbels. Gelukkig hadden we deze precies besteld en kon ook nog mailen of dit kon worden aangevuld, zodat we in vervolgcontact eventueel mede-Polen ook konden voorzien. Ik voelde in de beknopte reactie dat er iets mis moest zijn. En ik lag er letterlijk nachten wakker van. Ik heb zoveel respect voor het werk dat deze stichting doet. Gisteren heb ik, toen de koorts wat was gedaald, de telefoon gepakt en gebeld. God zij dank werd de lucht geklaard! Maar ook in dit gesprek merkte ik dat bij hun de nood best hoog zit. … Hedenochtend kreeg ik een e-mail dat de bijbels al wel verzonden zijn, maar zijn nooit aangekomen. Bij controle blijkt dat geen enkele postbezorger het pakket ook vermeld. Ik heb nooit zoveel strijd om 1 pakket gevoeld. Ik heb nooit nachten wakker gelegen van een pakket, laat staan vele nachten! Ik weet niet waarom de levering van deze Bijbels zoveel geestelijk verzet opleveren. Of moeten we zeggen: We weten wel waarom, maar niet om wie? Maar ga ALSJEBLIEFT voor dit pakket bidden.

Vrijdag hebben we weer actie ik Nieuwerkerk en is onze kans om onze belofte na te komen. Maar het meest maak ik mij zorgen om de Oekraiense vluchtelingen die ineens van lokatie veranderen, zonder dat we ooit zullen weten waar deze gezinnen terecht zijn gekomen. Daarnaast zou ik het, zeker niet in de laatste plaats, afschuwelijk vinden als mensen zich bedrogen voelen met mooie beloften en dat dit hun eerste indruk moet zijn van christenen en hun God. Bid alsjeblieft voor deze levering, voor de mensen die wachten en voor de Bijbelvereniging. Jullie weten hoe cruciaal van belang hun Bijbels zijn in onze missie. Via onze website kan je hen ook vinden. Dank je voor jullie bijdrage in dit gevecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Je kunt makkelijk via Whats App met ons communiceren, op bijna elk moment van de dag. Het maakt niet uit waarover.