Het Woord krijgt podium in de pers en oogst zegen


Leestijd: < 1 minuut

In het huidige debat in politiek en maatschappij, is er geen millimeter ruimte meer voor andersdenkende en helemaal niet meer voor Gods Woord. Of je het nu mee eens bent of niet, dit gesprek is een unicum en oogst bijna uitsluitend zegenrijke reacties en lijkt bijna niet op verzet te stuiten.

De wereld staat in brand en de teken worden steeds duidelijker dat Jezus’ komst aanstaande is. Het hele wereldgebeuren en ontwikkelingen passen in de profetie. En het kwaad lijkt zich op te maken naar wereldheerschappij met ruimte voor leugen en losbandigheid. Ik ben voorzichtig om aan te wijzen wie en wat welke rol zal vervullen. Daar hebben hele volksstammen zich op te schande gemaakt. Christus wees ons op de tekenen om WAAKZAAM te zijn en niet om alles te duiden. Maar als eer aan God voor dit podium in een wereld van linkse onverdraagzame pers en nieuwsplatformen, wat censuur een bedrieglijke ‘ volksmening ‘ laat zien of rechts haat en racisme presenteert. Een verademing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Je kunt makkelijk via Whats App met ons communiceren, op bijna elk moment van de dag. Het maakt niet uit waarover.