Laatste loodjes…net te zwaar


Leestijd: < 1 minuut

Vandaag hebben we een kastje in de auto gemaakt om de evangelisatiematerialen in te vervoeren. Zo hebben we altijd Bijbels bij ons in het Nederlands uitgevoerd in de Herziene Statenvertaling (als betrouwbare vertaling) en de Bijbel in Gewone Taal (als toegankelijke vertaling). Daarnaast hebben we bijbels bij ons in het Engels, Duits, Russisch en Arabisch. Als ook enkele exemplaren van Bunyans Christenreis en wat muziek en DVD’s om uit te delen. Uiteraard zijn onze flyers, kladblokken en potloden ook van de partij. Blijkbaar net te zware kost, want het kwam naar beneden storten. Nieuwe constructie gemaakt. 

Helaas zitten we nog steeds zonder stroom door een eenvoudig technisch mankement. Helaas heeft geen enkele fietsemaker tijd, nu het topdrukte in de zomer is. Daarom een lichte omvormer gekocht. Hopelijk redden een deel daarmee de komende dagen en we bidden om een helpende hand, zodat we in volle kracht het Evangelie kunnen verspreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Je kunt makkelijk via Whats App met ons communiceren, op bijna elk moment van de dag. Het maakt niet uit waarover.