Opnieuw 48 Russische hacks op onze oude site


Leestijd: < 1 minuut

Opnieuw zijn er vannacht 48 inbraken gedaan op onze oude website. Alle zijn afkomstig uit Rusland en Georgie. Helaas weten we niet waar de ingang zit, waarmee ze binnendringen. Tot heden lijkt er geen enkele toegang te zijn verkregen tot privacy-gevoelige data of uberhaupt toegang is verkregen tot content. Desondanks ontstaat er wel geleidelijk cosmetische schade en beginnen we functionaliteit te verliezen. Dat betekend dat de techniek wel aangetast raakt.

Dit noopt er toe om grote haast er mee te maken en de nieuwe site in de lucht te brengen. Om deze reden kiezen we er voor de nieuwe site voortijdig in de lucht te brengen. Dit betekend dat de nieuwe site nog niet alle functionaliteiten heeft die je gewend bent. Mis je informatie of functies. Dan is de oude site nog tijdelijk beschikbaar in quarantiane. Deze is veilig om te bezoeken, maar kan af en toe wat rommelig ogen. De keerzijde is dat mogelijk alles op de nieuwe site nog niet optimaal werkt. Als je dit signaleer, laat ons het dan weten. Zo ondervinden we nog problemen met het verzenden van formulieren. Ontvang je niet binnen 24 uur reactie op het invullen van een formulier, mail dan prive naar hermanbos@pm.me of bel 0640254171

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Je kunt makkelijk via Whats App met ons communiceren, op bijna elk moment van de dag. Het maakt niet uit waarover.