Dag 2 Ochtend: Terug in de Central City Church (CCC Utrecht)


Leestijd: < 1 minuut

In Utrecht hebben we onze oude vrienden van de Central City Church bezocht. We hebben een heerlijke kerkdienst gehad, waarin we werden bevestigd in de opdacht gehoorzaam te zijn in ons priesterschap en het Evangelie in de wereld bekend te maken. Toen wij jaren geleden van deze gemeente afscheid moesten nemen (wat we echt nog steeds moeilijk vinden), werden we uitgezegend onder de woorden van Petrus:

Kom naar Hem toe als naar een levende steen, die wel door de mensen verworpen is, maar bij God uitverkoren en kostbaar, dan wordt u ook zelf, als levende stenen, gebouwd tot een geestelijk huis, tot een heilig priesterschap, om geestelijke offers te brengen, die God welgevallig zijn door Jezus Christus. We hebben onder onze medegelovige ons getuigenis mogen geven van Jezus Christus. 1 Petrus 2:4-5

Vandaag leek de dienst verder te gaan waar we jaren geleden waren vertrokken. Dit bevestigd ons er ook sterk in dat wij als priesters mogen dienen. Dag en nacht, als afgezanten van de Heer en als dienaars voor wie er op ons pad komen en leider en leraar voor onze gemeente. We waren blij precies deze zondag er te zijn, daar de voorganger en zijn vrouw voor enkele maanden zich in rust terugtrekken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Je kunt makkelijk via Whats App met ons communiceren, op bijna elk moment van de dag. Het maakt niet uit waarover.