JOY MINISTRY


 

 

12241220_1112937035396545_6708431183680832765_n (2)_1

Jannie Kloosterman

Jannie Kloosterman is oprichtster van Stichting Geopende deur, van waaruit christen gemeente Doorbraak ontstaan is, waar zij voorgangster van is.

Daaruit is ook Joy Ministry ontstaan, haar persoonlijke ministry door God gegeven. Door haar persoonlijke ervaringen kan ze getuigen dat de vreugde van God  altijd haar kracht is geweest om te kunnen leven. Om zeer krachtig te kunnen leven. Vreugde verminderd de pijn in je lichaam en verminderd stress. God wil vreugde geven. God gaf haar daarom de nieuwe naam “Joy”, vandaar Joy Ministry. God wil vreugde brengen. Blijdschap kan bijdragen tot een goede gezondheid of vermindering van pijn. Dit ontstaat door een werking van hormonen, waarna endorfine vrijkomt in het lichaam. Endorfine is een natuurlijke morfine. Ze werkt pijnonderdrukkend en zorgt voor een gevoel van geluk. God is de ontwerper van dit “alles”

 

Ook  organiseert zij conferenties en  geeft zij onderwijs aan (aankomende) leiders in binnen en buitenland. Haar hart gaat uit om het evangelie van Jezus Christus te brengen in de wereld.

Vanuit haar persoonlijke ervaringen wil zij vooral andere vrouwen bemoedigen om nooit op te geven, al kijkt de dood je in de ogen. Haar visie voor de vrouw is dan ook, dat de vrouw in alle zelfvertrouwen gaat ontdekken wie zij in het Koninkrijk van God is. Ze staat bekent om haar enthousiaste en vurige preken. Door haar ervaringen weet ze vaak mensen hun hart te raken in haar spreken.

Ook werkt ze mee in het team van Destined to Reign, een ministry voor vrouwen. (destined to reign)


 

 

Doorbraak Dokkum.

 


Ontmoetingsochtenden te Dokkum

U bent van harte welkom op de vrouwen ontmoeting morgens, deze worden elke maand gehouden.

zijn zeer opbouwende, bemoedigende , krachtige morgens, waar u versterkt gaat worden in uw geloofsleven.

 

Spreekster: Jannie Kloosterman

 


Capelle aan den Ijssel.
9 juni, aanvang 15.00
 

Boerenpraise in Roodeschool.


18 september Light House.
Nesweg 9 Spijkenisse, aanvang 19.30

29 September Vrij zijn huwelijksdag
Evangelische Gemeente Parousia Zoetermeer, Wattstraat 64.
Aanvang 10.00 uur. Inloop 9.30 uur. Einde 17.00 uur.

18 Januari 2019 opeinde.
info volgt.Een impressie van lofprijs tijdens de conferenties van Destined to reign. (te bekijken via browser Internet Explorer)

 


KLIK HIER VOOR DE AGENDA VAN JOY MINISTRY