JOY MINISTRY

 

12241220_1112937035396545_6708431183680832765_n (2)_1

Jannie Kloosterman

Jannie Kloosterman is oprichtster van Stichting Geopende deur, van waaruit christen gemeente Doorbraak ontstaan is, waar zij voorgangster van is.

Daaruit is ook Joy Ministry ontstaan, haar persoonlijke ministry door God gegeven. Door haar persoonlijke ervaringen kan ze getuigen dat de vreugde van God  altijd haar kracht is geweest om te kunnen leven. Om zeer krachtig te kunnen leven. Vreugde verminderd de pijn in je lichaam en verminderd stress. God wil vreugde geven. God gaf haar daarom de nieuwe naam “Joy”, vandaar Joy Ministry. God wil vreugde brengen. Blijdschap kan bijdragen tot een goede gezondheid of vermindering van pijn. Dit ontstaat door een werking van hormonen, waarna endorfine vrijkomt in het lichaam. Endorfine is een natuurlijke morfine. Ze werkt pijnonderdrukkend en zorgt voor een gevoel van geluk. God is de ontwerper van dit “alles”

 

Ook  organiseert zij conferenties en  geeft zij onderwijs aan (aankomende) leiders in binnen en buitenland. Haar hart gaat uit om het evangelie van Jezus Christus te brengen in de wereld.

Vanuit haar persoonlijke ervaringen wil zij vooral andere vrouwen bemoedigen om nooit op te geven, al kijkt de dood je in de ogen. Haar visie voor de vrouw is dan ook, dat de vrouw in alle zelfvertrouwen gaat ontdekken wie zij in het Koninkrijk van God is. Ze staat bekent om haar enthousiaste en vurige preken. Door haar ervaringen weet ze vaak mensen hun hart te raken in haar spreken.

Ook werkt ze mee in het team van Destined to Reign, een ministry voor vrouwen. (destined to reign)


 .

Diensten Joy Ministry 

 


Thema diensten: apostolische dimensie.

 

apostolisch onderwijs.

avonden zullen starten om 19.30 u in de Elim aan de zuidkade 54 te Drachten.

Datums:

27 februari.
6 maart, 13 maart, 20 maart en 27 maart.(thema: Het doel en de kracht van Gebed)
10 en 24 april.
8 en 22 mei.
5 en 19 juni.
3 en 17 juli.


Apostolische bidstond.

Datums:

20 februari.
20 maart.
17 april
15 mei.
17 juni.
10 juli.

Deze avonden zullen gehouden worden in Elim, zuidkade 54 Drachten, om 19.30


Innerlijke healing diensten.

Datums:

3 april.
1 mei.
29 mei.
28 juni.
24 juli.

Deze avonden zullen gehouden worden in Elim, zuidkade 54 Drachten, om 19.30

 


.

Spreekbeurten Jannie Kloosterman.


Destined to Reign.

Ga voor doorbraak!! Waar wil jij doorbraak zien? Doorbraak in je persoonlijke leven, je familie, je huwelijk, je gezin, je werk, buurt, dorp of stad waar je woont? Samen willen we ons uitstrekken naar onze Doorbreker voor een wonderbaarlijke doorbraak. ‘De Doorbreker trekt voor hen op. Zij zullen doorbreken, door de poort trekken en daardoor naar buiten gaan. Hun Koning gaat voor hen uit, de Heere gaat aan de spits.’ Micha 2: 13
Wees welkom op de vrouwenconferentie Breakthrough op zaterdag 2 maart in de Basiliek in Veenendaal.
Opgave en info http://www.destinedtoreign.nl


Spreekbeurt Opeinde.

22 maart, info volgt


Releasers of life vrouwenconferentie.

Wees sterk en moedig, schrik niet en wees niet ontsteld, want de HEERE, uw God, is met u, overal waar u heen gaat.” Joshua 1:9b

God roept ons in Zijn woord op om moedig te zijn, standvastig. Hij heeft ons gemaakt als dappere vrouwen, als meer dan overwinnaars! Maar hoe komt het dan toch dat we ons vaak allesbehalve moedig en dapper voelen of zien? Hoe komen we vanuit de plek waar we zitten in de bestemming waar God ons bedoeld heeft?

Ben jij een vrouw die ernaar verlangt om niet meer geregeerd te worden door angst, die lam gelegd wordt door vrees. Een dappere vrouw die te midden van de strijd of omstandigheden doorbreekt en wandelt in kracht en autoriteit. Wil jij ontdekken wat God in jou gelegd heeft en wat er gebeurt als jij ontdekt dat Hij jou bedoeld heeft als een moedige vrouw?! Of het nu binnen je relatie is, gezin of werk.

Kom naar Releasers of Life, waar naast steengoede worship en krachtige sprekers als Jannie Kloosterman, Erica Duenk en Esther Vorsterman van Oijen ook ruimte is voor praktische workshops, ontspanning, genieten en plezier. En waar je andere vrouwen ontmoet met hetzelfde verlangen als jou; leven als moedige vrouwen die wandelen in hun bestemming.

Datum: 29 maart. om 19:30 – 31 maart. om 15:00

De Kroeze Danne Vakantie- en Conferentiecentrum
Kappelhofsweg 14, 7495 RN Ambt Delden, Netherlands

tickets: http://releasersoflife.nl


Spreekbeurt kampen.

2 juni.

Jan Lighthartstraat 5

Ichthus College, Kampen


.

Zending reizen.


Roemenië.

Jannie zal van 17 tm 22 februari naar Roemenië afreizen.


Zendingreis Oeganda Afrika.

Joy Children Centre

We zijn met 9 personen naar Oeganda geweest om het volk te zegenen. D.m.v woord, gebed, bediening, uitdelen van liefde en goederen. Een onvergetelijke reis die ons hart heeft veranderd. Een geweldig cadeau ontvongen : joychilderencentre is onstaan. 30 kinderen zonder ouders, sommigen op de vuilnisbelt gevonden mochten wij ontmoeten. Nu wij terug zijn in ons rijke landje gaan wij op zoek hoe mensen warm te mogen maken , hoe wij kunnen voorzien in voedsel, kleding, schoolgeld en matriaal en een goed onderdak. Helpt u ons mee ???

Als u een bijdrage wilt leveren of een kindje wilt sponseren kan dat op Iban: NL68 RABO 0334 6761 85 , ten name van ‘Joy ministry’ (let op: deze iban staat zelf wel op naam van stichting geopende deur)

u kunt persoonlijk contact opnemen met Jannie kloosterman via Facebook Messenger voor meer info: https://www.facebook.com/jannie.kloosterman

De Sponserkinderen.

 

 

Een impressie van lofprijs tijdens de conferenties van Destined to reign. (te bekijken via browser Internet Explorer)

 


KLIK HIER VOOR DE AGENDA VAN JOY MINISTRY