JOY MINISTRY


 

12241220_1112937035396545_6708431183680832765_n (2)_1

Jannie Kloosterman

Jannie Kloosterman is oprichtster van Stichting Geopende deur, van waaruit christen gemeente Doorbraak ontstaan is, waar zij voorgangster van is.

Daaruit is ook Joy Ministry ontstaan, haar persoonlijke ministry door God gegeven. Door haar persoonlijke ervaringen kan ze getuigen dat de vreugde van God  altijd haar kracht is geweest om te kunnen leven. Om zeer krachtig te kunnen leven. Vreugde verminderd de pijn in je lichaam en verminderd stress. God wil vreugde geven. God gaf haar daarom de nieuwe naam “Joy”, vandaar Joy Ministry. God wil vreugde brengen. Blijdschap kan bijdragen tot een goede gezondheid of vermindering van pijn. Dit ontstaat door een werking van hormonen, waarna endorfine vrijkomt in het lichaam. Endorfine is een natuurlijke morfine. Ze werkt pijnonderdrukkend en zorgt voor een gevoel van geluk. God is de ontwerper van dit “alles”

 

Ook  organiseert zij conferenties en  geeft zij onderwijs aan (aankomende) leiders in binnen en buitenland. Haar hart gaat uit om het evangelie van Jezus Christus te brengen in de wereld.

Vanuit haar persoonlijke ervaringen wil zij vooral andere vrouwen bemoedigen om nooit op te geven, al kijkt de dood je in de ogen. Haar visie voor de vrouw is dan ook, dat de vrouw in alle zelfvertrouwen gaat ontdekken wie zij in het Koninkrijk van God is. Ze staat bekent om haar enthousiaste en vurige preken. Door haar ervaringen weet ze vaak mensen hun hart te raken in haar spreken.

Ook werkt ze mee in het team van Destined to Reign, een ministry voor vrouwen. (destined to reign


 .

Diensten Joy Ministry 


Apostolische thema/bidstond diensten.

apostolisch onderwijs.

Datums: elke woensdagavond.

 

22 januari: apostolische bidstond

29 januari: apostolische bijbelstudie

Deze avonden zullen gehouden worden in Elim, zuidkade 54 Drachten, om 19.30


 

Spreekbeurten Jannie Kloosterman.


Royalty conference.

2daagse Vrouwenconferentie “ROYALTY CONFERENCE”

Landelijke 2 daagse vrouwenconferentie met als thema: “Koninklijk Leven”
Een vrouwenconferentie met apostolisch onderwijs en aanbidding.
Heel graag willen we je enthousiasmeren voor de conferentie “ Koninklijk leven”, welke gehouden wordt in Zwolle op11 / 12 Maart 2020 door Joy Ministry en Jannie Kloosterman.
Thema: Koninklijk leven
In de bijbel staat: Mattheus 4: 17, Van toen aan begon Jezus te prediken en te zeggen: Bekeert u; want het Koninkrijk der hemelen is nabij gekomen.
Mattheus: 24: 14 En dit Evangelie des Koninkrijk zal in de gehele wereld gepredikt worden tot een getuigenis allen volken; en dan zal het einde komen.
Jezus Christus kwam om het Koninkrijk van God op aarde te brengen, Hij heeft ons overgeplaatst in dat Koninkrijk, dat betekent dat wij een Koninklijke positie mogen bekleden hier op deze aarde, opdat Zijn koninkrijk wordt uitgebreid.
 Welke positie is mij toegediend?
 Hoe kan kan ik Koninklijke resultaten behalen in dit leven, waardoor ik impact krijg in deze wereld.?
 Hoe kan ik Koninklijk bidden, met Koninklijke resultaten?
 Hoe wandel, functioneer en spreek ik Koninklijk?
Bovenstaande punten zullen in deze twee dagen aan bod komen. Dit zal impact en verandering gaan brengen in jouw leven om uit te delen in andermans leven.
We willen u dan ook van harte uitnodigingen om je op te geven via onderstaande link, nodig ook je vrienden hiervoor uit.
Schoonheid zal ook centraal staan deze dagen, hierbij mag u denken aan nagelstyliste, kappers, schoonheidsbehandeling enz
Broodjesbuffet : luxe belegde rustieke broodjes en sandwiches, warme hartige snack, salade van de chef, vers fruit, Jus d’orange, onbeperkt gebruik maken van de espressobar, met vers fruit, lekkernij van de chef, zoetigheden, smoothies enz..
Dinerbuffet : diverse salades, visplateau met garnalen , gerookte en gemarineerde vissoorten, salade met gemarineerde tonijn, ceasarsalade van gerookte kip en knoflookcroutons, Carpaccio met Paremezaanse kaas en pijnboompitjes, Vitello tonnato, diverse rauwkosten enz enz..
Warm : gehaktballetjes in pittige satesaus, Varkenspuntjes Stroganoff, Oosterse beefpuntjes, Pikante Kipdij spiesjes, Visstoofschotel in kruidensaus, Aardappelgarnituur enz enz
Overnachting bij van der Valk is mogelijk met korting, inclusief ontbijt.
Dagkaart woensdag 11 maart inclusief dinerbuffet en de gehelde dag onbeperkt drankjes, smoothies en vers fruit €100,– pp
Dagkaart donderdag 12 maart inclusief lunchbuffet en de gehelde dag onbeperkt drankjes, smoothies en vers fruit €100,– pp
Complete conferentie inclusief lunchbuffet en dinerbuffet inclusief de gehelde dag onbeperkt drankjes, smoothies en vers fruit €150,– pp
Complete conferentie inclusief overnachting( 2 pers. op 1 kamer) / ontbijtbuffet en inclusief lunchbuffet of dinerbuffet inclusief de gehele dag onbeperkt drankjes, smoothies en vers fruit €215,– pp
Voor tickets: http://www.eventbrite.nl/e/tickets-royalty-conference-90067188385?aff=ebdssbdestsearch

……………………………………………………..
Datum: 11 en 12 maart 2020. Locatie: Hotel Van der Valk, Nieuw Leusenerdijk 1 te Zwolle

11 Maart : 10.00 – 12.00 / 13.30 – 15.00 / 15.30 – 17.00
19.30 – 21.30
12 Maart : 10.00 – 12.00 / 13.30 – 15.00 / 15.30 – 16.30

Jannie Kloosterman
Jannie is voorgangster van gemeente Doorbraak te Drachten, spreekt op vrouwenbewegingen, gemeenten, organisatie,s
Daarnaast werkt zij mee met Destined to Reign, Met Astrid Feddes en Esther Vorsterman van Ooijen. www.destinedtoreign.nl
Stichting geopende deur is door haar jaren terug opgericht, een stichting die vele mensen helpt, wereldwijd. Zij spreekt in binnen-, en buitenland.
Inmiddels heeft zij daar een kindertehuis Joy Centre Foundation in Oeganda waar zij als gemeente 45 kinderen onderhouden.
Daarnaast is sinds Nov. 2019 een nieuw project van start gegaan in Mbale waar zij straatkinderen wekelijks van voedsel voorzien.
Verder organiseert zij geregeld reizen, waar zij als team het evangelie brengen en de liefde van Jezus Christus verspreiden.
Haar leven is enorm door God veranderd, tot een slaaf van angst, depressie, en ellende, heeftGod haar leven Koninklijk getransformeerd.
Volg ons op: http://www.facebook.com/RoyaltyConference


 

 

Spreekbeurt Ommen.

Jannie heeft op 9 februari een spreekbeurt in Ommen

Aanvang: 10:30 – 12:30

Adres: AAC De Dante, Balkerweg 3 Ommen


Spreekbeurt Beverwijk.

Jannie heeft op 16 februari een spreekbeurt in Beverwijk.

info volgt.


Vrouwenconferentie Veenendaal.

Dames, u allen bent van harte welkom, beloofd weer een onvergetelijke dag te gaan worden, geef u snel op… samen met al uw vriendinnen.
Tickets bestellen: http://www.destinedtoreign.nl


Zending reizen.


Aankomende zendingreizen.

Info volgt.


Zendingreis Cuba.


Zendingreis Oeganda Afrika.

Joy Children Centre

We zijn met 9 personen naar Oeganda geweest om het volk te zegenen. D.m.v woord, gebed, bediening, uitdelen van liefde en goederen. Een onvergetelijke reis die ons hart heeft veranderd. Een geweldig cadeau ontvongen : joychilderencentre is onstaan. 30 kinderen zonder ouders, sommigen op de vuilnisbelt gevonden mochten wij ontmoeten. Nu wij terug zijn in ons rijke landje gaan wij op zoek hoe mensen warm te mogen maken , hoe wij kunnen voorzien in voedsel, kleding, schoolgeld en matriaal en een goed onderdak. Helpt u ons mee ???

Als u een bijdrage wilt leveren of een kindje wilt sponseren kan dat op Iban: NL68 RABO 0334 6761 85 , ten name van ‘Joy ministry’ (let op: deze iban staat zelf wel op naam van stichting geopende deur)

u kunt persoonlijk contact opnemen met Jannie kloosterman via Facebook Messenger voor meer info: https://www.facebook.com/jannie.kloosterman

De Sponserkinderen.
 

Media diensten.


Fire and Love conference.

Een impressie van de fire and love conferentie.

doopdienst.

foto’s fire and love.

 


Revival Night.

Een impressie van de Revival Night met David Hogan.

 


Een impressie van lofprijs tijdens de conferenties van Destined to reign. (te bekijken via browser Internet Explorer)

 


KLIK HIER VOOR DE AGENDA VAN JOY MINISTRY


 

*Stichting geopende deur - KvK-nummer: 41005443 - RSIN: 816642448 - IBAN: NL62RABO0309028329