JOY MINISTRY


 

12241220_1112937035396545_6708431183680832765_n (2)_1

Jannie Kloosterman

Jannie Kloosterman is oprichtster van Stichting Geopende deur, van waaruit christen gemeente Doorbraak ontstaan is, waar zij voorgangster van is.

Daaruit is ook Joy Ministry ontstaan, haar persoonlijke ministry door God gegeven. Door haar persoonlijke ervaringen kan ze getuigen dat de vreugde van God  altijd haar kracht is geweest om te kunnen leven. Om zeer krachtig te kunnen leven. Vreugde verminderd de pijn in je lichaam en verminderd stress. God wil vreugde geven. God gaf haar daarom de nieuwe naam “Joy”, vandaar Joy Ministry. God wil vreugde brengen. Blijdschap kan bijdragen tot een goede gezondheid of vermindering van pijn. Dit ontstaat door een werking van hormonen, waarna endorfine vrijkomt in het lichaam. Endorfine is een natuurlijke morfine. Ze werkt pijnonderdrukkend en zorgt voor een gevoel van geluk. God is de ontwerper van dit “alles”

 

Ook  organiseert zij conferenties en  geeft zij onderwijs aan (aankomende) leiders in binnen en buitenland. Haar hart gaat uit om het evangelie van Jezus Christus te brengen in de wereld.

Vanuit haar persoonlijke ervaringen wil zij vooral andere vrouwen bemoedigen om nooit op te geven, al kijkt de dood je in de ogen. Haar visie voor de vrouw is dan ook, dat de vrouw in alle zelfvertrouwen gaat ontdekken wie zij in het Koninkrijk van God is. Ze staat bekent om haar enthousiaste en vurige preken. Door haar ervaringen weet ze vaak mensen hun hart te raken in haar spreken.

Ook werkt ze mee in het team van Destined to Reign, een ministry voor vrouwen. (destined to reign


 .

Diensten Joy Ministry 


Fire and Love conference.

De datums voor Fire & Love 2020 en de locatie is bekend!

Van donderdag 15 tot zondag 18 oktober 2020 zal de conferentie in het Fries Congrescentrum Drachten gehouden worden!

meer info volgt..


Apostolische thema/bidstond diensten.

apostolisch onderwijs.

Datums: elke woensdagavond.

 

Deze avonden zullen gehouden worden in Elim, zuidkade 54 Drachten, om 19.30


 

Spreekbeurten Jannie Kloosterman.


Spreekbeurt Grootegast.

22 Maart, House of Blessing.


Spreekbeurt Nijverdal.

7 Juni.

Adres: Maasstraat 2, 7442 EJ Nijverdal


Belgie Haacht.

28 Oktober.


Vrouwenmorgen Rijsen.

September, info volgt.

 


Vrouwenconferentie releasers of life.

Gaat niet door!!!

27 – 28 MARCH 2020

Releasers of Life | Know your season

Ken je dat moment? Dat je naar je leven kijkt en denkt; dit kan toch niet zijn waar God me voor geschapen heeft? Of dat je het idee hebt dat je zit in een seizoen van wachten. Wachtend totdat God je brengt op die plek van je bestemming.

Voor God zijn alle seizoenen belangrijk.Hij nodigt jou uit om elk seizoen van je leven aan te grijpen als een tijd van voorbereiding.

Tijdens de Releasers of Life conferentie gaan we hier met elkaar bij stilstaan. Het seizoen herkennen waar we in zitten en handvatten krijgen om het beste uit dit seizoen te halen. Met ijzersterk onderwijs van Esther Vorsterman van OijenJannie Kloosterman en Marjon Rijswijk. Ook zijn er verschillende praktische, uitdagende en creatieve workshops.


Prijzen

Je kunt op verschillende manieren deelnemen aan Releasers of Life. Alle hieronder genoemde mogelijkheden zijn per persoon, inclusief koffie/ thee en deelname aan het programma.

  • Conferentie mét maaltijden en overnachting in een 1 tot 4 persoonskamer (voorkeur op te geven in de opmerkingen bij boeking) met douche en toilet – € 165,00
  • Weekendgast zonder maaltijden en zonderovernachting – € 47,50
  • Daggast zaterdag zonder maaltijden – € 35,00

Meld je nu aan:

https://releasersoflife.nl/events/booking


Vrouwenconferentie Veenendaal.

Dames, u allen bent van harte welkom, beloofd weer een onvergetelijke dag te gaan worden, geef u snel op… samen met al uw vriendinnen.
Tickets bestellen: http://www.destinedtoreign.nl


Zending reizen.


Aankomende zendingreizen.

April 2020: Pakistan

November 2020: Kenia

December 2020: Oeganda


Zendingreis Cuba.


Zendingreis Oeganda Afrika.

Joy Children Centre

We zijn met 9 personen naar Oeganda geweest om het volk te zegenen. D.m.v woord, gebed, bediening, uitdelen van liefde en goederen. Een onvergetelijke reis die ons hart heeft veranderd. Een geweldig cadeau ontvongen : joychilderencentre is onstaan. 30 kinderen zonder ouders, sommigen op de vuilnisbelt gevonden mochten wij ontmoeten. Nu wij terug zijn in ons rijke landje gaan wij op zoek hoe mensen warm te mogen maken , hoe wij kunnen voorzien in voedsel, kleding, schoolgeld en matriaal en een goed onderdak. Helpt u ons mee ???

Als u een bijdrage wilt leveren of een kindje wilt sponseren kan dat op Iban: NL68 RABO 0334 6761 85 , ten name van ‘Joy ministry’ (let op: deze iban staat zelf wel op naam van stichting geopende deur)

u kunt persoonlijk contact opnemen met Jannie kloosterman via Facebook Messenger voor meer info: https://www.facebook.com/jannie.kloosterman

De Sponserkinderen.
 

Media diensten.


Fire and Love conference.

Een impressie van de fire and love conferentie.

doopdienst.

foto’s fire and love.

 


Revival Night.

Een impressie van de Revival Night met David Hogan.

 


Een impressie van lofprijs tijdens de conferenties van Destined to reign. (te bekijken via browser Internet Explorer)

 


KLIK HIER VOOR DE AGENDA VAN JOY MINISTRY


 

*Stichting geopende deur - KvK-nummer: 41005443 - RSIN: 816642448 - IBAN: NL62RABO0309028329