Kerkdiensten Geopende Deur

Leestijd: 2 minuten
logo Geopende Deur Kerkdienst

Tijden kerkdiensten

Elke zondag (tenzij anders vermeld) houden wij dienst om 14:00. U bent van harte uitgenodigd bij ons op het adres:De iep 61, 2912 RD Nieuwerkerk aan den IJssel. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om fysiek aanwezig te zijn in de kerkdienst, dan is er altijd de mogelijkheid om via de video-livestream deel te nemen. Wij geven echter sterk de voorkeur aan uw fysieke aanwezigheid. Vanaf 13:30 staat de deur open met een bak koffie of thee. De livestream is open vanaf 13:45. De pop-up hiervoor verschijnt vanzelf op de website.

Tijdelijk is er op dit moment om de week kerkdienst, in verband met de gezondheid van onze voorganger.

Kerkdienst vanuit de huiskamer

Wij houden kleinschalige bijeenkomsten in een huiskamer, zodat er alle ruimte is voor persoonlijk contact en zodat het onderwijs op maat is. Wij zijn een zogenaamde huisgemeente. Gedurende de dienst kunt u gewoon onderbreken en uw vragen stellen naar behoefte.

Toegankelijkheid kerkdienst

De woning is rolstoeltoegankelijk. Mocht u met een rolstoel komen, laat dit dan van te voren weten. Het kan namelijk zijn dat we vooraf de doorgang moeten controleren of deze vrij is gelaten. U kunt ons dan van te voren bellen op appen op 06-40254171.

Bidstonden

Bij voldoende belangstelling is er elke woensdagavond om 19:00 uur een gebedsbijeenkomst of zogenaamde bidstond. Een informele korte bijeenkomst waarin we met elkaar bidden en danken, voor zaken die in ons persoonlijk leven spelen. Heb je gebed nodig? Voel je vrij om je aan te sluiten. Ook al is het eenmalig. Alles wat we daar delen is vertrouwelijk.

De diensten worden in het Nederlands gegeven. Achteraf wordt deze meestal gepubliceerd op deze website en kunt u deze in elke gewenste taal lezen. Mocht u geen Nederlands spreken en toch contact willen, dan kunt u via WhatsApp reageren. Dankzij de technologie is een gesprek in bijna elke taal mogelijk.

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Je kunt makkelijk via Whats App met ons communiceren, op bijna elk moment van de dag. Het maakt niet uit waarover.