Memento Mori: Gerard Grimbergen is Thuis


Leestijd: < 1 minuut

Gerard Grimbergen is heden overleden. Gerard was een vurig getuigen van het Evangelie van Jezus Christus. Hij is de vader van de evangelisatie-organisaties Naar House en Get Saved. Onder de vlag van Get Saved evangeliseren wij wekelijjks in onze regio. Gerard is tot bijna het laatste moment als evangelist actief gebleven. De laatste keer dat wij op straat hebben geevangeliseerd getuigde nog een man hoe de liefdevolle aanhoudende houding van Gerard een onwillige ziel uit het duister heeft getrokken naar het eeuwige licht, waar Gerard nu zelf voor eeuwig mag zijn.

De Heere sterke en vertroosten zijn familie, vrienden, mede-evangelisten en andere nabestaande. Er is een groot lichtend strijder gestorven, maar het vuur dat hij ontstoken heeft zal niet uitgaan. En de vonken zullen door de Heilige Geest ontstoken worden tot een levend licht. {gallery layout=”fixed”}Gerard{/gallery}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Je kunt makkelijk via Whats App met ons communiceren, op bijna elk moment van de dag. Het maakt niet uit waarover.