Dagelijks 15.000 aanbiddingen: Opwekking op universiteiten VS


Leestijd: < 1 minuut

Opwekking… wie droomt daar niet van alle gelovigen? En dan bedoel ik niet het evenement, maar een daadwerkelijk opwekking op diverse christelijke universiteiten in de VS. De afgelopen weken stromen de kerken en zalen vol. Dagelijks 15.000 jongeren bij (op dit moment al 4 weken lang!) die zich uitstrekken tot de Heilige Geest! Opvallend is dat gebed en aanbidding de hoofdzaak lijkt te zijn.

Kenmerken

Critici rollen uiteraard onder elkaar heen om het te ontkrachten. God zij dank, moeten journalisten en theologen erkennen dat hier iets gebeurt wat hier gebeurt geen hype is en niet als fake kan worden bestempeld. Er is geen show, lichten, professionele geluidsinstallatie, bekende spelers of ervaren aanbiddingsleiders, bands en sprekers. Ik roep al 3 jaar: de tijd is aangebroken dat God met een opwekking komt! Ik heb er veel voor gebeden en eindelijk lijkt de verhoring daar te zijn. De laatste grote terugkeer van berouw, bekering en verlichting, tot de Heere Jezus terugkomt? Slechts studenten en soms een docent.

Bedroef de Heilige Geest niet

Een kritische houding is goed. Maar laten we alleen de Heilige Geest niet bedroeven met tegenspreken. Dit gevecht heeft meer dan eens een opwekking verwoest. Laten we God prijzen dat Zijn hand niet verkort is en Zijn werk voort zal gaan, zolang de zon en de maan aan de hemel zal staan. 

John Wesley

 dit dorp is gesticht door de volgelingen van John Wesley. The Great Awakening. Tot de dag van vandaag zingen er meer dan 200 liederen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
1
Kunnen we je helpen?
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen? Je kunt makkelijk via Whats App met ons communiceren, op bijna elk moment van de dag. Het maakt niet uit waarover.